Wohnung (Ziegel) Miete Székesfehérvár - Belváros

Miete Székesfehérvár Wohnung (Ziegel)
41 m2Wohnfläche 1 + 1 Zimmer
159 000 HUFKaufpreis
366317ID nummer
Weitere Informationen

Straße Ansicht

Erneuert Zustand

Tégla Struktur

Zentralheizung im Haus Heizung

voller Komfort Komfort

Auf Gemeindeflächen Parkplatz

Etage 3

Top etage

Es gibt Aufzug

Haustiere Ja

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Amerikanische Küche

Es gibt nicht Zugang zum garten

Attic Immobilien

2018 Baujahr

BL-002546. Belvárosban, társasházban 3. emeleti /tetőtér/, 41m²-es, amerikai konyhás nappali + 1 szoba elosztású, klimatizált, tégla, teljes körűen felújított, központi fűtésű, üres lakás 2024.06.01 től hosszútávra kiadó.

A melegvíz előállítása Ariston Smart 100 literes villanybojlerrel, míg a távfűtés elszámolása légköbméter alapján történik (kb. havi 5.000 Ft). Az épület lifttel ellátott, a lakáshoz csak egy emeletet kell gyalogolni. Közös költség 13.000 Ft/hó. A lakásban kistestű háziállat tartása lehetséges, de a dohányzás nem megengedett. A lakásban új konyhabútor található hűtővel és villanytűzhellyel, mikrohullámú sütő és mosógép (helye kialakítva) nincsen. Parkolni a ház előtt, mögött 8-18 óra között fizetősen, a többi időszakban ingyenesen lehet.

A lakás kialakításából és jellegéből fakadóan 1 személy vagy pár számára biztosít kényelmes lakhatást. A tulajdonos közjegyző előtti kiköltözési nyilatkozatot kér, amit ö fizet. A bérleti díjról számlát ad a tulajdonos, hosszútávú, biztonságos albérlet.

A lakás bérleti díja: 159.000 Ft / hó + rezsi.

A beköltözéshez 2 havi kaució, első havi bérleti díj, közjegyzői nyilatkozat, valamint közvetítői díj megfizetése szükséges.

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you.
Olajos Tímea

Olajos Tímea
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-70-371- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Csombók ELAN
+36 24 516 120