Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest VI. kerület - Jókai utca

Eladó Budapest VI. kerület Lakás (téglaépítésű)
49 m2Alapterület 3 Szoba
82 338 600 FtÁr
Loading... Loading
278768Azonosító
További adatok

Udvari Kilátás

Új Állapot

Tégla Szerkezet

79 m2 Erkély/terasz

Házközponti egyedi mérővel Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 3

Van Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

2019 Építés éve

Amikor meghalljuk azt a szót, hogy luxusapartman, gondolatainkban már meg is jelenik a vágyott lakás, mely minden igényünket kielégíti. Egy otthon egy magasabb szinten.

Budapest szívének egyik csendesebb zugában helyezkedik el ez az új építésű, esztétikailag és minőségileg is magas színvonalat képviselő lakás.

A VI. kerület ezen része vetekszik a párizsi miliővel. Pár perces sétával elérhetjük a nyüzsgő belvárost, a mozikat, a színházakat, az éttermeket, elegáns kávéházakat.

Az épület eredetileg egy meglévő földszinttel és 1 emelettel rendelkezik, erre 4 új szint került ráépítésre, ahol 13 új lakás alakult ki.
Az épületet jellemzi majd a sok zöld terület. Az udvar hamarosan parkosításra kerül. A homlokzaton lefutó zöld növények pedig körbefonják majd az egész épületet. Ez egy tenyérnyi zöld mező a város szívében.

Homlokzaton visszaköszön az épület múltja. Réges-régen egy híres bádogos testvérpár tulajdonában volt az egész épület. Az általuk használt, máig ismert motívum végigfut a homlokzaton, és megjelenik az épület egyes részein, különlegessé, egyedivé téve a házat. A motívumot egy különleges eljárással, cementlapokból készítették.

A lakás 49m2, melyhez tartozik egy 76m2-es, hatalmas terasz, és egy kisebb, 3,26m2-es terasz. Az apartman egy nagyméretű amerikai konyhás nappaliból, két szobából, egy fürdőszobából, és egy wc-ből áll. A kiváló elrendezésnek köszönhetően, kellemesen, kényelmesen érezhetjük magunkat, akár családdal, akár egyedül, akár párral költözünk be ebbe a csodás otthonba. Tökéletes élettér.

A 76m2-es terasz a kellemes, csendes belső udvarra néz. Méretének köszönhetően kiválóan alkalmas kinti sütés-főzésre, összejövetelekre, pihenésre, családi együttlétre.

A lakásban geo-tarifás energiatakarékos központi Panasonic hőszivattyús rendszer biztosítja a padlófűtést, a mennyezethűtést, valamint a melegvíz-ellátást, így a lakásban nem kell a radiátor testnek, bojlernek és a klíma egységnek helyet találni.

A lakás minden szempontból különleges, egyedi jellegekkel bír. Befektetésnek is tökéletes.

Ha belvárosra vágyna, csendes környezetben. Ha különlegeset szeretne egy, a történelmét is megörökítő házban. Ha befektetésnek szánná a lakást, keressen fel!

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Kiss Petra

Kiss Petra

Hívjon bizalommal

+36-70-417-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Csombók ELAN
+36 24 516 120