Családi ház Eladó Budapest XXI. kerület - Bajcsy-Zsilinszky út

Eladó Budapest XXI. kerület Családi ház
150 m2Alapterület 4 Szoba
65 000 000 FtÁr
Hitelkalkuláció folyamatban... Loading
343614Azonosító
További adatok

465 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Felújítandó Állapot

Tégla Szerkezet

3 m2 Erkély/terasz

Egyéb Fűtés

Komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1951 Építés éve

Délkeleti Tájolás

FELÚJÍTANDÓ HÁZ SOK LEHETŐSÉGGEL AKÁR BEFEKTETŐKNEK. REMEK KÖZLEKEDÉS, CSENDES UTCA

A ház Csepel Kertvárosi részén, a Bajcsy-Zsilinszky úton található csendes utcában, mégis sétányi távolságra a buszpályaudvartól, a Hév-megállótól, a piactól és a rendelőintézettől. A belvárosba való napi bejutás gyorsan megoldható.

Az ingatlan per- és tehermentes, adás-vétel esetén azonnal birtokba vehető.

A telek 900 m2, osztatlan közös tulajdon, melyből a különálló ingatlan 465 m2-es, saját használatú, külön bejáratú, kerítéssel szeparált telekrészen helyezkedik el. A telekhasználatot szerződés biztosítja. A telek és a ház három oldalról, kelet-dél-nyugat irányból benapozott. Az utcában a parkolás ingyenes.

A ház alapterülete 150 m2, melyből 3 különálló lakás lett kialakítva (lásd alaprajzok). A harmadik lakáshoz egy 35 m2-es tetőtéri szoba is be lett építve. Az ingatlan esztétikailag és műszakilag is erősen felújítandó, ugyanakkor sok lehetőséget rejt magában. A stabil alapokon a tető felújításával és beépítésével megduplázható az alapterület, akár mindegyik lakás felfelé bővíthető vagy a lakások össze is nyithatók. Az egykor itt élő nagycsalád szeretett otthonának egy ideje üresen álló falait ismét megtöltheti élettel egy kisgyermekes család, alkalmas lehet ismét több generáció együttélésére, de ingatlanbefektetők vagy cégek számára is kiváló lehet.

A gáz nincsen bevezetve a házba (az utcában van), ami megadja a lehetőségét a legkedvezőbb energiafelhasználású hőszivattyús/napelemes/elektromos fűtés kialakításának. Csatorna és víz van, a ház saját főmérő vízórával rendelkezik. A három lakáshoz külön villanyórák tartoznak.

A ház beton alapra épült tégla falazattal. Az ingatlan fele alatt száraz pince található. Az udvaron található még egy 40 m2-es melléképület két garázzsal és kamrával.

Az ingatlan időpont-egyeztetéssel megtekinthető.

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Fogarasi Viktória

Fogarasi Viktória

Hívjon bizalommal

+36-70-371-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Csombók ELAN
+36 24 516 120