Családi ház Eladó Dunaharaszti - Szent László utca

Eladó Dunaharaszti Családi ház
150 m2Alapterület 3 Szoba
82 000 000 FtÁr
Loading... Loading
280188Azonosító
További adatok

740 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Újszerű Állapot

Tégla Szerkezet

14 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2007 Építés éve

Ha van Bezerédi gyöngye, akkor ez az ingatlan az. Mind elhelyezkedésben, mind pedig a ház adottságait tekintve kiemelkedő tulajdonságokkal bír a ház.
A Bezerédi lakópark köztudottan családias, kertvárosias jellegű. Az itt található óvoda, hatalmas játszótér, az élelmiszerboltok egyszerű megközelíthetősége, a elenyésző autóforgalom, még inkább vonzóvá teszi a családok számára a környéket.
Ez az önálló családi ház 150m2 hasznos alapterületű, melyhez közvetlen átjárással kapcsolódik egy 40m2-es dupla garázs.

Belépve a házba, tágas terek, komfort és minőség fogad bennünket. A tulajdonosok törekedtek arra, hogy ne csak az épület, hanem a berendezés, a beépített konyha, a nyílászárók és a burkolatok is magas minőséget képviseljenek. Mindenhol tömör fával találkozhatunk a házban, legyen az az ajtókeret, vagy a konyhabútor.
A tágas amerikai konyhás nappali-étkező meghatározó a házban. Igazán kellemes élettér. Nagy méretének köszönhetően kiválóan alkalmas családi összejövetelekre, pihenésre, kikapcsolódásra a ház ezen része.
A közlekedőből eljutunk az egyik hálószobába, melyhez közvetlenül tartozik egy tágas, sarokkádas fürdőszoba.
Áthaladva a nappalin, eljutunk a másik hálószobába, melyhez szintén tartozik egy fürdőszoba, és egy nagyméretű gardrób szoba. Innen nyílik egy háztartási helyiség is.
A házban minden megtalálható, ami a kényelmet, komfortot szolgálja. A nappaliból kiléphetünk a 14m2-es fedett teraszra, mely szintén kiváló lehetőségeket nyújt a családi együttlétekre, kinti sütésre-főzésre.
A konyhából eljuthatunk egy kamrába, és onnan egy jelenleg dolgozószobának kialakított helyiségbe.

A házhoz tartozik egy 740m2-es, gyönyörűen gondozott kert is, kialakított sütőhellyel, automatizált öntözőrendszerrel. A kert körülveszi a házat.

Az ingatlanban gáz-cirkó van, és klíma. A 2007-ben épült ház tökéletes állapotú, újszerű, karbantartott. Már az építésekor gondoskodtak a tulajdonosok arról, hogy a tetőtér beépíthető legyen a későbbiekben.

Kiváló lehetőség családoknak egy gyerekkel, vagy akár többel!

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Kiss Petra

Kiss Petra

Hívjon bizalommal

+36-70-417-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Csombók ELAN
+36 24 516 120