Üzlethelyiség Eladó Dunaharaszti - Knézich u.

Eladó Dunaharaszti Üzlethelyiség
1 013 m2Alapterület 0 Szoba
129 000 000 FtÁr
238844Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (cirkó) Fűtés

Saját beálló Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

2005 Építés éve

Keleti Tájolás

ORVOSI RENDELŐNEK, SPORTLÉTESÍTMÉNYNEK, BEFEKTETŐKNEK kiváló LEHETŐSÉG!

Dunaharaszti M0-hoz közeli részén, össztömeg korlátozás nélkül megközelíthető helyen eladó egy 1306 nm-es telken található, nettó 1013 nm-es, 3 szintes, jelenleg bútorboltként működő épület.

2005-ben épült téglából, vasbeton födémmel, cserép fedéssel, a nyílászárók hőszigetelt műanyagok. Fűtése cirkóval, radiátor hőleadókkal, melegvízellátása villanybojlerrel biztosított. Padlózata a pincében és a földszinten kerámia burkolat, a tetőtérben pedig padlószőnyeg.
A pince szinten raktárak és kazánház, a földszinten üzlettér, irodák és kiszolgáló helyiségek kerültek kialakításra, a tetőtér egylégterű.

Az épület és a hozzá tartózó gépészet is nagyon jó állapotú, a telek körbekerített, a területre a behajtás két utcáról biztosított. Az udvaron 24 férőhelyes parkoló található.
Az ingatlan környezetében főleg családi házak helyezkednek el, ugyanakkor Dunaharaszti északi-iparterülete mindössze egy utcára található. Az infrastruktúra kiváló, a helyi buszjárat megállója, illetve végállomása 2-3 perc sétával elérhető. Az M0 közelségének köszönhetően M1, M6, M7-es autópályák 10-15 perc alatt megközelíthetőek.

Az ingatlan elhelyezkedése és adottságai miatt kiváló lehetőség egészségügyi-,vagy oktatási intézmény, akár sportlétesítmény kialakítsára, illetve kereskedelmi tevékenység folytatására.

ÁR: 129 millió Ft.

Kérdéseivel keressen bizalommal, akár hétvégén is!

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Bartos Judit

Bartos Judit

Hívjon bizalommal

+36-30-254-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Csombók ELAN
+36 24 516 120