Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest IX. kerület - Hőgyes Endre utca

Eladó Budapest IX. kerület Lakás (téglaépítésű)
53 m2Alapterület 1 + 1 Szoba
64 900 000 FtÁr
Hitelkalkuláció folyamatban... Loading
364814Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Közepes Állapot

Csúsztatott zsalu Szerkezet

2 m2 Erkély/terasz

Házközponti Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 4

Van Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1962 Építés éve

Közös költség 15 000 Ft

Keleti Tájolás

ELADÓ, a belső IX. kerületben, frekventált környezetben a Hőgyes Endre utcában, teljes mértékben felújított, 2 szobás, ERKÉLYES, lakás.

Az ingatlan hat emeletes, liftes társasház negyedik emeletén helyezkedik el.
A ház lépcsőháza tiszta és rendezett, igényes és folyamatosan karbantartott. Az épület aljában bérbe adott üzlethelyiségek díjának köszönhetően a ház pénzügyi helyzete stabil.
A lakás 50 m2 alapterületű, jelenleg 2 szobás, de átalakítással egy amerikai konyhás nappalit és egy fél szobát lehet kialakítani.


A lakás fűtése házközponti, meleg víz ellátása villanybojlerrel történik.

Közös költség korlátlan vízhasználattal, fűtéssel, szemétszállítással együtt: 15.000.- Ft.

A közelben élelmiszerboltok, drogéria, gyógyszertár, pékség, étterem, kávézó, kisebb boltok és üzletek sokasága várja a vásárlókat, de bank, posta, háziorvosi rendelő, 2 percnyi sétára találjuk a Corvin bevásárlóközpontot, ahol számos üzlet és szolgáltatás elérhető. Az ingatlan vonzáskörzetében magas színvonalat képviselő, felújított oktatási intézmények is megtalálhatók, a bölcsődétől egészen az egyetemekig, így a környék remek választás lehet kis- és nagy gyerekes családoknak egyaránt. Emellett turistalátványosságban is bővelkedik a környék.

A környék tömegközlekedése éjjel-nappal kiváló. A ház mellett található a 4-6-os villamos és az M3-as metró Corvin téri megállója. Néhány perc alatt elérhetjük a Duna parton közlekedő 2-es villamost is, melynek a 2M változata a Keleti-pályaudvar és a Jászai Mari tér között közlekedik. Az M4 metró Kálvin téri megállója is gyalogosan pár percre helyezkedik el az ingatlantól.


A lakást jelenleg is bérlők lakják, amennyiben befektetőként szeretne vásárolni, ez a lakás ideális választás, hiszen könnyen, gyorsan, MAGAS ÁRON KIADHATÓ, BÉRLŐK ÁLTAL KEDVELT ELHELYEZKEDÉSŰ.

Az ingatlan per és tehermentes!

Hívjon bátran kérdésével vagy megtekintéssel kapcsolatban!

INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.

ID 364814
Kiss Ádám

Kiss Ádám

Hívjon bizalommal

+36-70-947-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Csombók ELAN
+36 24 516 120