Telek Eladó Törökbálint - Szabadházihegyen

Eladó Törökbálint Telek
1 082 m2Alapterület 0 Szoba
17 900 000 FtÁr
247140Azonosító
További adatok

Panoráma Kilátás

Kiváló Tömegközlekedés

PANORÁMÁS, NAPOS TELEK TÖRÖKBÁLINT ÜDÜLŐÖVEZETÉBEN!

Tükörhegy közelében fekvő Szabadházi hegyen, aszfaltos úton, könnyen megközelíthető, Üh-2 övezeti besorolású 10 % beépíthetőséggel rendelkező, szabálytalan formájú, 1082 nm-es telek, 17,9 M Ft-ért eladó!

A telek rendkívül egyedi fekvése, lenyűgöző panoráma kilátást ad a budai és budaörsi hegyekre. Budapesttől, autóval 10 percre fekvő terület, könnyedén megközelíthető az M7-es autópályán, majd a törökbálinti depó felé lehajtva, végig jó minőségű aszfaltos úton. Tömegközlekedéssel 20 perc alatt a főváros metróhálózatát is elérhetjük. Budaörs és Törökbálint kiváló infrastruktúrája minden igényt kielégít és gyakorlatilag néhány percen belül minden elérhető.

A telken lévő kis, könnyűszerkezetes épületben villany és vezetékes víz is kiépítésre került. Adott esetben csatornára rákötés a szomszédos telken keresztül lehetséges, amennyiben hozzájárul az érintett telek tulajdonosa. Gáz ellátás nem elérhető. A környezete csendes, nyugalmas, egyre több családi ház szomszédságában.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat, amennyiben mégis segítségre van szüksége, vagy máris felkeltette az érdeklődését és megnézné, akkor keressen most! Készséggel várom hívását.
Bővebb információt telefonon, részletes tájékoztatást pedig személyesen, az ingatlan megtekintési adatlap aláírása után tudok adni.
Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.
További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Dukát Andrea

Dukát Andrea

Hívjon bizalommal

+36-70-371-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Csombók ELAN
+36 24 516 120