Casa Familiala Vânzare Erdőkertes - Topolyos

Vânzare Erdőkertes Casa Familiala
87 m2Suprafaţa 1 + 4 Camere
45 000 000 HUFPreţ
367668Identificare
Mai multe detalii

4325 m2 Teren

Vedere spre grădină Vedere

Stare bună Stare

Caramida Structură

5 m2 Balcon/Terasă

Gaz Încălzire

Dupla komfort Confort

Parcare proprie Parcare

Bun Transport public

Nu Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

1985 An construcție

Nord Est Orientare

OÁZIS ELADÓ lakóingatlannal Erdőkertesen, 900 méterre a Fő úttól!

4325 m2-es, két utcára nyíló telken (ebből 3799 m2 külterületi, 526 m2 belterületi, külön helyrajzi számon) eladó lakóház besorolású 4 szintes családi ház. Az ingatlan a '80-as években épült a korszakra jellemző brutális tömegű beton, és vas anyag felhasználásával, így tökéletes szerkezeti állapotban van. Betonfödémes, cserépfedésű, a tető síkja szigetelve lett. A fűtést gázkonvektorok, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A burkolatok jó állapotúak, a nyílászárók hagyományos kétszárnyúak, felújítandók, szimpla üvegezéssel.
A szuterén szinten indul a dupla kémény, mely lehetőséget biztosít kályha, kandalló használatára is. Itt külön bejárattal 4,1 m2-es szerszámtároló, 3,5 m2-es előtér, és 33,6 m2-es jelenleg műhelynek-tárolónak használt rész található 2,13 méter belmagassággal.
A magasföldszinten 18,6 m2-es nappali, 3,3 m2-es fürdő, 3,7 m2-es főzőfülke, és egy 3,9 m2-es loggia található. A fölötte lévő szinten szintén 29,5 m2-en tágas előtérből nyíló 2 félszoba kapott helyet, a tetőcsúcsban, pedig egy 10,05 m2-es és egy 16,6 m2-es háló. Ez összesen 85,65 m2 nettó lakóterületet jelent a szuterén szinten kívül. A belterületi 526 m2-es telek Lke 2 besorolású, 30%-ban beépíthető, ami 157 m2-t jelent. Körbekerített, a kerítés pár néhány helyen felújítandó. Hangulatos kerti tó, és hatalmas fenyők szegélyezik, autóbeálló kialakítva.
Közművek szempontjából víz-gáz-villany a házban, csatorna a telken belül. A telek közepén kút található, mely költségkímélővé teszi a kert gondozását.
Kinek ajánlom?
Akár olyan családnak akik több generációnak szeretnék megoldani a lakhatást, hiszen jelenleg is duplakomfortos, de a belterületi telken teljesen különálló családi ház is létesíthető.

Továbbá ajánlom annak, aki állattartásban, növénytermesztésben gondolkodik, de nem köt kompromisszumot, és jó tömegközlekedést szeretne (vasútállomás-Budapest Nyugati pályaudvarig közlekedik- kb. 700 méterre, távolsági buszmegálló -Budapest Újpest Városkapuig közlekedik- kb. 900 méterre), könnyű megközelíthetőséget. Mivel a telek egy része mezőgazdasági besorolású, kimondottan erre szánták.

Mivel a telek két utcára nyílik, vállalkozásnak is helyet adhat. A telek középső részén gazdasági épületek találhatóak befejezetlenül, vagy felújítandó állapotban, illetve fóliasátor fém vázszerkezete.

Bevásárlásra a közeli Spar, vagy a Coop, hétvégénként a helyi termelői piac, nagybevásárlásra a veresi Lidl nyújt lehetőséget, illetve szerdán és szombaton a híres veresi piac. De elérhető távolságban van iskola, óvoda, orvosi rendelő gyógyszertár is. Mivel a helyi busz megállója is a közelben van, így ez a séta is mellőzhető.

Kikapcsolódásra a veresegyházi tavak, a termál fürdő, a medvefarm, az őrbottyáni horgásztó, a vácrátóti arborétum, és a helyi kultúrális programok nyújtanak lehetőséget.

Ha kérdése van, vagy megtekintené az ingatlant, kérem keressen a hét bármely napján.
Göbölyös Ágnes

Göbölyös Ágnes
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-70-383-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Csombók ELAN
+36 24 516 120