Коммерческая - Офисное помещение Продается Szigetszentmiklós - Bajcsy-Zsilinszky út

Продается Szigetszentmiklós Коммерческая - Офисное помещение
145 m2Площадь 0 Комната
74 900 000 HUFЦена
359094Идентификация
Прочие данные

Уличная вид

В хорошем состоянии Cостояние

Tégla Kонструкция

Газ (циркуляционный) отопление

На улице, в общественном месте парковка

Dobrý Общественный транспорт

2008 Год строительства

Nyugat Расположение

Szigetszentmiklós települése:

Szigetszentmiklós 750 éves település,1986. január 1. óta város. A város kedvelt célpontja a (Budapestről kitelepülő) szuburbanizációs rétegeknek, ezért is erősödik az utóbbi időben a település kertvárosi, kisvárosi jellege. Az idegenforgalmi és turisztikai élet fellendülése jellemző a városra. Szigetszentmiklósnak ma is nagy vonzerője a Ráckevei (Soroksári)-Duna. Ez a nádasokkal benőtt parti nyaralóhely kedvelt a horgászok és a vízi sportolók körében. Itt gyönyörködhetünk a természet csodáiban.

Az étterem és a tulajdonos filozófiája:

A Pizza Uno eredeti itáliai pizzákat kínál Szigetszentmiklóson és környékén házhoz szállítva. A pizzatésztát eredeti olasz alapanyagokból és olasz recept alapján készítik, a feltéteket egyenesen Olaszországból szerzik be. Filozófiájuk a kiváló alapanyagok, értékarányos árak és gyors kiszállítás. Ételeinket gondosan válogatott friss alapanyagokból készítjük.

Közlekedés:

Szigetszentmiklós könnyen megközelíthető autóval az M0-ás és az 51-es út irányából. Jó hír, hogy a település HÉV-el is elérhető, alig 30 perc alatt elérhető a belváros. Vannak úgynevezett kék, vagyis Csepelről kijáró BKK buszok és sárga Volánbuszok, amelyek nem csak a környékre, de Pest irányába is járnak. Ez mellett vannak településen belüli buszjáratok is.

További információkért és az ingatlan megtekintésével kapcsolatban keressen a megadott mobil számon.
Olajos Tímea

Olajos Tímea

Звоните нам с доверием

+36-70-371- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Csombók ELAN
+36 24 516 120

Перезвоните мне