家庭别墅 出卖 Budapest III. 市区 - Bécsi út

出卖 Budapest III. kerület 家庭别墅
228 m2面积 7 房间
300 000 000 HUF价格
365682识别码
更多信息

1117 m2 地皮

全景 风景

新建 状态

Tégla 架构

286 m2 阳台

热泵 暖气

De lux 舒适感

自己的大车库 停车

Bun 公共交通

美国式厨房

有 有园子

2024 修建年

Nyugat 方向

Ürömhegy rejtett kincse: korszerű családi otthon a természet ölelésében!

Vágyakozol a tökéletes otthonra? Egy olyan helyre, ahol a modern technológia találkozik a kényelemmel és a stílussal? Itt a lehetőség, hogy valósággá váljon az álmod!

Ez a lenyűgöző, családi ház a természet ölelésében helyezkedik el, Ürömhegyen, csupán egy pillanatnyi távolságra a festői Solymárvölgytől, Harsányleejtőtől. Az ingatlan magas szintű, korszerű műszaki tartalommal épül meg, hogy az élet minden pillanata a legmagasabb kényelmet nyújtsa.

Az otthon melegét és hűvösét egyaránt a mennyezeti hűtés-fűtés és a padlófűtés biztosítja, miközben a hőszivattyú és a rekuperátoros szellőztetés gondoskodik a friss, tiszta levegőről. A 3 rétegű nyílászárók kiváló hang- és hőszigetelést biztosítanak, hogy minden évszakban kellemes legyen az otthonban.

A 142 m2-es, 2 szintes ház 4 tágas szobát és 2 fürdőszobát kínál, így minden családtagnak saját személyes teret biztosítva. A90m2-es garázs és a lenyűgöző 67 m2-es (össze. alapterülettel, melyből az egyik -56 m2 erkély- NY-i a másik K-i tájolású -11,5 m2 terasz-) erkélyek és teraszok lehetőséget adnak az otthoni élet teljes kibontakoztatására.

A telek egy osztatlan közös tulajdonban lévő, -1 családi ház már megépült itt, mely referenciaként megtekinthető már- 1.117 m2-es területen terül el, ahol a természet és a zöld összhangban van az épülettel. Az okos otthon lehetősége, a napelem előkészítés és a szabadon választható burkolatok és konyha lehetősége egyedivé teszi az otthont, ahol a tulajdonos minden részletet személyre szabhat.

Keress minket még ma és lépj közelebb álmaid otthonához! Egyéb információk, műszaki tartalommal és bemutatással kapcsolatban hívj telefonon.
SID
Fogarasi Viktória

Fogarasi Viktória

随时给我们打电话

+36-70-371- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Csombók ELAN
+36 24 516 120