家庭别墅 出租 Dunaharaszti - Kós Károly utca

出租 Dunaharaszti 家庭别墅
90 m2面积 2 房间
220 000 HUF价格
359352识别码
更多信息

600 m2 地皮

外面是园子 风景

状态一般 状态

Tégla 架构

15 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的泊车位 停车

宠物 No

Mediu 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1975 修建年

Dunaharaszti Petőfitelep városrészen KIADÓ elsősorban nagy családosoknak, összeköltözőknek, cégnek egy kétszintes családi ház.
Az ingatlan szeparáltan két külön bejárattal rendelkezik, ezáltal két különálló kiadó lakás szerepel a hirdetésben, egy földszinti és egy emeleti.

A két lakásnak egy mérőórája van, nem rendelkeznek almérővel, ezért a rezsi arányos fogyasztási költsége megegyezés tárgyát képezi. Az eddigi költségek nem haladták meg a támogatott fogyasztást! Fűtése gázcirkó, hőleadó radiátorokkal.

Az ingatlan földszinti lakása (90 m2)
Bérleti díja: 220 000 Ft/hó

Bejárat a teraszról érkezve. Konyha, kamra, onnan balra az ebédlős nappali, melyből egy világos nagy szobába érkezünk. Egy közlekedőn át további egy tágas szoba, a zuhanyzós fürdőszoba, külön WC került kialakításra.
A lakás bútorozott. Gáztűzhely, hűtőszekrény, mosogatógép és mosógép, 1 db. klíma van. Beállási lehetőség az udvaron két autó számára, a saját használatú kertben kerti tó és tárolási lehetőség a szerszámoknak.


Az emeleti szint lakása (100m2)
Bérleti díja: 250 000 Ft/hó

Az előszobába érkezve egy csigalépcsőn keresztül jutunk fel a tágas világos nappali térbe, onnan nyílik egy nagy szoba. A nappali folytatásában, térelválasztóval folytatódik a konyha. Jobbra a közlekedőn keresztül érkezünk a második szobába, továbbá a külön WC, és a kádas fürdőszoba is innen megközelíthető. Gáztűzhely, hűtőszekrény, mosogatógép, mosógép, 3 db. klíma van.
A lakás bútorozott. Beállási lehetőség az udvarban egy autó számára, továbbá a ház előtt.
Kisebb előkert és beálló tartozik a lakáshoz.

Háziállat nem hozható!
2 havi kaució és közjegyző által írt szerződés szükséges.

A közelben 10 percen belül minden elérhető távolságra van, bevásárlási lehetőség, ( LIDL, TESCO) buszmegálló, iskola, óvoda.

Várom szíves megkeresését!
Fogarasi Viktória

Fogarasi Viktória

随时给我们打电话

+36-70-371- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Csombók ELAN
+36 24 516 120

请给我回电话