公寓房(砖头) 出卖 Budapest XVIII. 市区 - Bókay Árpád utca

出卖 Budapest XVIII. kerület 公寓房(砖头)
52 m2面积 1 + 2 房间
25 900 000 HUF价格
364307识别码
更多信息

30 m2 地皮

外面是园子 风景

待翻新 状态

Tégla 架构

燃气(对流式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的泊车位 停车

几层 Ground floor

没有 电梯

Bun 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1960 修建年

公关费用 13 000 HUF

Kelet 方向

ÚJDONSÁG PESTSZENTLŐRINCEN!
Az eladásra kínált ingatlan Pestszentlőrinc közkedvelt részén, az idilli Bókay-telepen található. Csend és nyugalom veszi körül ezt a földszinti, tégla építésű, kertkapcsolatos lakást, mely meghitt otthonná válhat az ön számára.

Az ingatlan egy jól strukturált, kilenc lakásos társasház részeként nyújt nyugodt és zavartalan életvitelt egy 899 nm-es telken. Gondolj bele, milyen kellemes lehet az udvar legtávolabbi, legzavartalanabb részén élni, ahol a többi lakó nem közlekedik a gyakorlatilag privát, csendes otthonod előtt.

Az otthonod jellemzőit tekintve: a társasházi lakás tulajdoni lap szerint 42 nm-es, de egy előszobaként funkcionáló hivatalos hozzáépítéssel az ingatlan ALAPTERÜLETE MEGNŐTT. A lakás FA FÖDÉMES és teljeskörű felújítást igényel, így IMPULZÍV VÁSÁRLÓK számára ideális választás, akik saját ízlésükre szeretnék formálni otthonukat.

Funkcionális terek várnak rád: Fürdőszoba WC-vel és Konyha, valamint a körbejárható szobák. Az INGATLAN Fűtése gáz-konvektor, a melegvizet pedig villanybojler biztosítja.

EXTRA lehetőségek is várják! Egy 30 nm-es lekerített saját kert, és egy 3,7 nm-es, zárható, száraz tároló is a rendelkezésedre áll, ezek hozzáadott értéket képeznek az ingatlanban.

KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSI LEHETŐSÉGEK: a közelben több nappali-éjszakai buszjárat is közlekedik, valamint a Szarvas Csárda Tér megállójából induló 50-es villamos csupán 10 perces sétára található.

KÖZELI SZOLGÁLTATÁSOK: iskola, óvoda, gyógyszertár, piac, Lidl, Aldi, Spar és még számos bevásárlási lehetőség gyalogosan elérhető.

Megoldások a PARKOLÁS kényelmére: Az ingatlanhoz tartozik egy telken belüli, kizárólagos használatú gépkocsibeálló. Továbbá, lehetőség van egy szerelő aknás, felújítandó garázs megvásárlására együtt a lakóközösség jóváhagyásával járó telekrésszel, ami EXTRA költséggel jár.

Az ingatlan HITELEZHETŐ és jelenleg kiürítés alatt áll. Tulajdonjoga PER- és TEHERMENTES. Várjuk megkeresését!
Göbölyös Judit

Göbölyös Judit

随时给我们打电话

+36-70-269- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Csombók ELAN
+36 24 516 120

请给我回电话

相似的房产