家庭别墅 出卖 Sukoró - Panorámás a tóra

出卖 Sukoró 家庭别墅
136 m2面积 3 + 1 房间
98 000 000 HUF价格
368618识别码
更多信息

1413 m2 地皮

全景 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

34 m2 阳台

电供热 暖气

deplin confort 舒适感

自己的车库 停车

Slab 公共交通

美国式厨房

有 有园子

1990 修建年

Dél 方向

Sukorón, elvehetetlen örökpanorámás, kiváló elhelyezkedésű, tágas, rendezett telken, önálló, tégla falazatú, 136 m2 lakóterű, hőszigetelt családi ház eladó. A ház minden szintjéről kiváló kilátás nyílik a tóra és a környező domboldalakra. Az M7-es autópályától 3 perces autóútra fekszik, innen Budapest fél óra, Székesfehérvár 15 perc alatt megközelíthető. Velence városközpont, bevásárlási lehetőségek, vasútállomás 6-8 perc autóval.

A tégla falazatú ház a 2010-es évek közepén teljes felújításon esett át, hőszigetelést, új 2 rétegű hőszigetelt műanyag nyílászárókat kapott, és új belső burkolatokat.

A csendes zsákutcáról elektromos kapuval jutunk be a gondozott, parkosított udvarra. 2 férőhelyes garázs áll rendelkezésre, valamint további 3 autó számára térkövezett parkolóhely. Hangulatos tégla lépcsőn jutunk fel a ház szintjére. Az épület mögött egy szép boltíves, téglával kirakott pincét találunk, valamint felette pár sor szőlőt és gyümölcsfákat.

A földszint 60 m2, tágas, világos nappalival ( mely kémény kiépítéssel rendelkezik, tehát kandalló vagy cserépkályha is építhető), amerikai konyhával, egy dolgozószobával/háztartási helységgel, egy kis kamrával valamint egy fürdőszobával rendelkezik. A nappaliból kilépve a tágas teraszra érünk.

Az emeleten egy déli fekvésű tágas hálószobát találunk és egy ablakos fürdőszobát, valamint innen juthatunk ki az oldalsó 20 m2-es teraszra, vagy a ház déli homlokozatán található, tóra panoramas 14 m2-es erkélyre.

A tetőtérben szintén egy örökpanorámás, erkélyes, déli fekvésű hálószoba kapott helyet, valamint egy gyerekszoba vagy dolgozó, és egy fürdőszoba.

A fűtést minden helységben elektromos fűtőpanelek biztosítják, a melegvízet korszerű elektromos bojler biztosítja. Gáz is be van vezetve a házba. Vezetéknélküli riasztórendszer és kamera gondoskodik a biztonságról.

Irányár: 98M Ft.
Göbölyös Ágnes

Göbölyös Ágnes

随时给我们打电话

+36-70-383- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Csombók ELAN
+36 24 516 120

请给我回电话

相似的房产