Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest VI. kerület - Zichy Jenő utca

Eladó Budapest VI. kerület Lakás (téglaépítésű)
64 m2Alapterület 2 Szoba
119 500 000 FtÁr
Hitelkalkuláció folyamatban... Loading
355227Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Új Állapot

Tégla Szerkezet

10 m2 Erkély/terasz

Házközponti egyedi mérővel Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 2

Van Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

2021 Építés éve

Rövidtávú kiadásra alkalmas luxuslakás, teljes berendezéssel eladó!

Amikor meghalljuk azt a szót, hogy luxusapartman, gondolatainkban már meg is jelenik a vágyott lakás, mely minden igényünket kielégíti. Egy otthon egy magasabb szinten.

Budapest szívének egyik csendesebb zugában helyezkedik el ez az új építésű, esztétikailag és minőségileg is magas színvonalat képviselő lakás.

A VI. kerület ezen része vetekszik a párizsi miliővel. Pár perces sétával elérhetjük a nyüzsgő belvárost, a mozikat, a színházakat, az éttermeket, elegáns kávéházakat.

Az épület eredetileg egy meglévő földszinttel és 1 emelettel rendelkezik, erre 4 új szint került ráépítésre, ahol 13 új lakás alakult ki.
Az épületet jellemzi majd a sok zöld terület. Az udvar hamarosan parkosításra kerül. A homlokzaton lefutó zöld növények pedig körbefonják majd az egész épületet. Ez egy tenyérnyi zöld mező a város szívében.

Homlokzaton visszaköszön az épület múltja. Réges-régen egy híres bádogos testvérpár tulajdonában volt az egész épület. Az általuk használt, máig ismert motívum végigfut a homlokzaton, és megjelenik az épület egyes részein, különlegessé, egyedivé téve a házat. A motívumot egy különleges eljárással, cementlapokból készítették.

A lakás 63,72m2-es, melyhez tartozik egy 10,11m2-es, utcára néző terasz. A kiváló elrendezésnek köszönhetően, kellemesen, kényelmesen érezhetjük magunkat, akár egyedül, akár párral költözünk be ebbe a csodás otthonba. Tökéletes élettér.

A 10,11m2-es terasz kiválóan alkalmas közös étkezésekre, kikapcsolódásra, pihenésre.

A lakásban geo-tarifás energiatakarékos központi Panasonic hőszivattyús rendszer biztosítja a padlófűtést, a mennyezethűtést, valamint a melegvíz-ellátást, így a lakásban nem kell a radiátor testnek, bojlernek és a klíma egységnek helyet találni.

A lakás minden szempontból különleges, egyedi jellegekkel bír. Befektetésnek is tökéletes.
A kialakításnak köszönhetően akár 2 vagy több fő (egyetemisták) elszeparáltan bérelhetik az ingatlant.
Jelenleg rövidtávra van kiadva, teltházas foglalással működik az apartman (4-6 fő).

Ha belvárosra vágyna, csendes környezetben. Ha különlegeset szeretne egy, a történelmét is megörökítő házban. Ha befektetésnek szánná a lakást, keressen fel!
Göbölyös Judit

Göbölyös Judit

Hívjon bizalommal

+36-70-269-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Csombók ELAN
+36 24 516 120