Fejlesztési terület Eladó Valkó - Gödöllői-dombság Valkó

Eladó Valkó Fejlesztési terület
46 000 m2Alapterület 4 + 2 Szoba
379 510 000 FtÁr
350576Azonosító
További adatok

46660 m2 Telek

Panoráma Kilátás

Új Állapot

Tégla Szerkezet

30 m2 Erkély/terasz

Egyedi kazán Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Közepes Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2014 Építés éve

LUXUS, nyugalom, gyönyörű környezet ló és lovasa számára, a GÖDÖLLŐI DOMBSÁG területén!

Valkó külterületén, Budapesttől alig félórára minden igényt kielégítő, 4,6 HEKTÁROS MODERN LOVAS BIRTOK ELADÓ!

- A terület adottságait figyelembe véve előzetes terveztetés alapján akár LOVARDA ÉS GLAMPING is megvalósítható. 7db. fürdőszobával, WC -vel felszerelt DÓM telepítésével.
- Rendezvényközpontnak.
- Lovastábornak.

A körbekerített 20.000 m2 területen helyezkedik el az új építésű 191 nm-es családi ház garázzsal! 40 nm-es önálló ház (személyzeti vagy vendégház)! Fürdőtó és dísztó! Parkosított környezet!
Lovarda: 10 bokszos istálló! 800 m2 fedeles! Kiszolgáló helyiségek, fürdők, öltözők, klub szoba! Kültéri lovas pálya! Kültéri körpálya! 6 db. karám!
A birtok másik része körbekerítetlen, 26.000 m2 szabadon művelhető terület.

A LAKÓÉLETTÉR!

A 3 hálószobás, nappali- amerikai konyhás dupla komforttal épült lakóingatlan 2 autó részére garázskapcsolattal, csodálatos terasz és fürdőtóval körbe ölelve várja a pihenni vágyó lakóit és vendégeit.

A ház hőszigetelt, dísztéglával burkolt, thermo üvegezésű fa nyílászárókkal épült. Fűtése vegyestüzelésű kazánnal, részben padlófűtéssel és radiátorokkal kialakított. Klímaberendezések és kandalló a kényelemért. A teljes birtok vízellátását a kúthoz és a víztárolókhoz kapcsolódó víztisztító rendszeren keresztül a házi vízmű biztosítja. Zárt szennyvíztároló.

A fedett terasz kapcsolat folytatásában igazi különlegesség a dísztó és a fürdőtó, mely víz alatti padokkal ellátott (automata tisztító rendszerrel). A tó legnagyobb mélysége 3,5 m.
A parkosított kertben legalább 12 db. vendégparkoló áll rendelkezésre.

A fő lakóépülettől elszeparáltan található a szintén új 40 m2 (tetőtér beépíthető) vendég, vagy lovász ház (nappalival, konyhával, fürdőszobával és hálószobával).

A LOVARDA!

A 10 BOXOS istálló patamosókkal(kinti-benti), egyéb tárolóhelyiségekkel, műhellyel (171,5m2). Épületen belüli -gumi padlózatú- átjárással a 616 m2-es FEDELESBE, ami textil-homok aljzattal van borítva!

A klubszoba helyiség üvegfalán keresztül szemlélhetjük a fedelesben történteket. Itt kialakításra került egy kis büfé sarok, kamra és mellékhelyiség is.

Az átjáróból nyílik a nyerges (10 nyereg és ló szerszámzata részére), öltöző, tusoló, mellékhelyiség és kazánház. (86m2). Az istálló oldalában fedett széna és takarmánytároló található.

Az épületen kívül egy homokos talajú pálya, valamint 6 karám várja a lovakat, automata itatókkal és árnyékolókkal. Az egész birtokon belül egy körpálya is kialakításra került.

Figyelembe véve a mai piaci árakat, ennek a gyönyörű birtoknak minden kis apró jól átgondolt részleteivel, egyediségével a vételára igen kedvező!

Keressen bizalommal!
Göbölyös Judit

Göbölyös Judit

Hívjon bizalommal

+36-70-269-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Csombók ELAN
+36 24 516 120

Visszahívást kérek

Keressen bennünket