GDN Ingatlanhálózat - Csombók ELAN

Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 106 - 108. Anna-ház

Telefon: +36 24 516 120

E-mail: csombokelan@gdn-ingatlan.hu

GDN Ingatlanhálózat - Csombók ELAN

Csombók ELAN Ingatlan Iroda - Otthont Bizalommal!

Az 1996. augusztusában alakult Csombók Elan Ingatlanhasznosító Bt. - ma már Csombók ELAN Ingatlan Iroda, Frickné Csombók Anna tulajdonában áll és fia vezetésével működik. A cégnév tudatos választás volt, egyrészt Csombók Anna cégtulajdonos vállalta nevét-személyét a vállalkozásban, másfelől az ELAN szó azt az elszántságot, hivatástudatot jelöli, mellyel a cég töretlenül végzi munkáját.
A társaság ügyfélszolgálati irodája, adminisztrációs központja Dunaharaszti, Fő út 106-108-ban - a 2005-ben saját beruházásban épült Anna-házban működik.
Fő tevékenysége az ingatlanközvetítés, ingatlanok bérbeadása, hitelközvetítés, hivatalos értékbecslés, ingatlanok építése, felújítása, lakberendezése, családi- és sorházak tervezése, kivitelezése, energetikai szakvélemény készítése….egyszóval; minden, ami az ingatlanokról szól.
Diplomás és szakképzett munkatársaink angol és német nyelven is beszélnek, így külföldi ügyfeleink kiszolgálása is gördülékeny.

A vállalkozás tevékenységét főként Dunaharaszti, Taksony, Soroksár, Majosháza, Délegyháza, Dunavarsány, Alsónémedi, Szigetszentmiklós Tököl, Szigethalom vonzáskörzetében látja el, de számos eladó ingatlan kínálattal rendelkezik Budapest kerületeiben is.

A mielőbbi, sikeres értékesítés reményében, szeretettel várjuk Irodánkban;

Minden iroda önálló jogi személy és önálló gazdasági tevékenységet folytat.