Sorház Eladó Budapest XVI. kerület - csendes utcában

Eladó Budapest XVI. kerület Sorház
70 m2Alapterület 2 + 2 Szoba
69 900 000 Ft Ár
Hitelkalkuláció folyamatban... Loading
374320Azonosító
További adatok

130 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

Elektromos Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1969 Építés éve

Északkeleti Tájolás

Budapest 16.kerület Sashalom részén eladó nettó 70 nm lakóterülettel, 130 nm saját kerttel, 2022-ben felújított sorházi lakás.

A tulajdoni lapon társasházként bejegyzett épület az 1960-as évek végén épült, téglából, a főfalak 30 cm vastagok. Utólag a hátsó kert felé néző veranda lett beépítve ytongból, így növelve a szobaszámot. Az oldalsó falak, ahol szükséges volt, hangszigeteléssel lettek kiegészítve. A tető felújítása során a gerendákat kétoldalról megerősítették, cserélve lett a lécezés, és szigetelést is kapott.
Cserélve lettek a vezetékek, az elektromos hálózat 3 x 32 Amper. 4 darab klíma biztosítja az ingatlan hűtését-fűtését (Fisher típusú, a folyamatos karbantartásnak köszönhetően garanciális). Ariston okosbojlerről megoldott a meleg víz. Az ingatlan hőtartása nagyon jó, hiszen köztes lakásról van szó, illetve külső 10 cm-es szigetelést kapott, és új thermoüveges nyílászárókat (elektromos redőnnyel). A kedvező rezsi a napelemeknek is köszönhető, alig kellett eddig fizetni az év végi elszámolásnál.
Az új burkolatokból több doboz pótlásra szánt maradt, ez a vételár részét képezi. Közös költség nincs!
Jelenleg konyha nincs kialakítva, de ahogy az alaprajzon is látható, vagy főzőfülkének van meg a helye, vagy amerikai konyhás nappalit lehet csinálni a fürdő melletti helyiségből.
Bár az ingatlan elő- és hátsókerttel is rendelkezik, autóval a ház előtt lehet megállni. A hátsó kertben két hatalmas fa nyújt árnyékot, a zárt kerítésnek köszönhetően kellően intim.

A közelben Hév állomás, mely az Örs vezér tér és Gödöllő között közlekedik, Mátyásföld, Cinkota, Kistarcsa, Kerepes, Mogyoród érintésével, illetve a kék 44, 45, 92, 277 busz megállója.
Göbölyös Judit

Göbölyös Judit

Hívjon bizalommal

+36-70-269-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Csombók ELAN
+36 24 516 120